Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.06.2011.

22:00

FK Partizan predstavio novi dres

Fudbalski klub Partizan predstavio je na platou ispred Jugoslovenskog dramskog pozorišta novi dres za narednu sezonu, koji je dizajnirala kompanija Adidas.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Kapiten aktuelnog prvaka Srbije Saša Ilić izjavio je da je prezadovoljan novom opremom, ali se prilikom promocije dresa požalio na kratku pauzu između dve sezone

"Kraći odmor može da predstavlja problem za nas starije igrače, a trener je odlučio da nam ipak ne omogući malo dužu pauzu", izjavio je Ilić.

"Ovo mi nisu prve pripreme, znam šta nas očekuje. Moramo dobro da se pripremimo i nadam se da će nas povrede zaobići. U ekipi vlada odlična atmosfera i nema razloga da ne ponovimo uspehe iz prethodne sezone", rekao je Ilić.

Generalni sekretar kluba Darko Grubor izrazio je nadu da će sledeća sezona biti još uspešnija, a da je ogromna želja "crno-belih" novo učešće u Ligi šampiona "pa makar beležili poraze".

Brend menadžer kompanije "Adidas" Jelena Koronsovac otkrila je novi dres za sezonu 2011/2012, čime je nastavljena saradnja trofejnog kluba i poznatog svetskog brenda.

"Prezadovoljni smo saradnjom sa Partizanom, klub je osvojio duplu krunu i najbolji je reprezent našeg brenda. Novi dresovi su moderniji u odnosu na prethodne, a novina je da će od ove sezone moći da se kupe u prodavnicama širom Evrope", rekla je Koronsovac.

Pored fudbalera Partizana, svečanoj promociji nove sportske opreme prisustvovali su brojni simpatizeri "crno-belih", mđju kojima i ličnosti iz javnog i kulturnog života.

Kapiten košarkaša Partizana Petar Božić došao je da podrži kolege iz fudbalske sekcije, a najveći aplauz među prisutnima izazvao je izlazak na binu Lava Stojkovića, sina prvog golmana Partizana, koji se pojavio u "crno-beloj" bebi opremi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve