Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.06.2011.

16:40

Zvezdin juniorski kamp na Zlatiboru

U nedelju 12. juna počeo je kamp omlladinske škole fudbala Crvene zvezde na Zlatiboru, prvi u istoriji "crveno-beih".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Ovo je prvi kamp u istoriji našeg kluba, i ja sam ponosan što sam predsednik kluba u trenutku kada se prave prvi kampovi za decu. Prezadovoljan sam uslovima u hotelu „Palisad“ i na samom Zlatiboru, i to je razlog što će i prvi tim doći ovde na pripreme", rekao je predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić.

Na konferenciji za novinare povodom juniorskog kampa, bili su Vladan Lukić predsednik FK Crvena zvezda, Ratko Dostanić direktor omladinske škole fudbala Crvene zvezde, Vojislav Janić, generalni direktor hotela „Palisad“ i Miloje Rajović predsednik Skupštine opštine Čajetina.

Lukić se posebno zahvalio koorganizatorima predstojećih kampova Crvene zvezde, Zoranu Preradoviću (Kamp Jahorina), Spasoju Radoviću (Kamp Trebinje) i Bojanu Božoviću (Kamp Plav Crna Gora).

"Drago mi je što će sem ovog kampa na Zatiboru koji je već prebukiran, Klub razviti kampove i u Crnoj gori i Republici Srpskoj. Ovi kampovi će nam pomoći da privučemo talentovanu decu i nadam se da će ta deca nastaviti rezultate koje mi postižemo sa omladinskom školom", zaključio je Lukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve