Nova vest
Fudbal

Petak, 10.06.2011.

08:37

Ivković i Babić pojačanja šampiona

Mladen Krstajić počeo je da pravi tim za narednu sezonu i angažovao je omladinskog reprezentativca Srbije Sašu Ivkovića iz ekipe ČSK Čelarevo.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Ugovor je potpisan u četvrtak i važiće sledećih pet godina. Ivković je visok 189 cm i može da igra na više pozicija.

Igrač je veznog reda, ali se podjednako dobro snalazi u ofanzivi i defanzivi, a stručnjaci ocenjuju da je fizički impresivan i trenutno u top formi.

Zvanični prelazni rok počinje 20. juna i trajaće do 31. avgusta ali 'crno-beli' su, zbog ranog termina početka kvalifikacija za Ligu šampiona, prinuđeni da ’žure’ i većinu posla obave u ’predroku’.

Novopostavljeni sportski direktor Mladen Krstajić već je uspeo da u tim dovede Volkova, Jovančića i Babića iz borčanskog BSK-a. Prva dvojica su još ranije predstavljeni medijima i sportskoj javnosti, a vezista Babić će biti promovisan u petak tačno u podne.

Krstajić i Nađ ovih dana vode razgovore i pregovore o dovođenju još nekoliko pojačanja, kao i produženjima ugovora sa igračima kojima su istekli, a klub je zainteresovan da ih zadrži u svojim redovima.

Prioritet je dovođenje ’novog Krstajića’ na mestu levog štopera, a postoji nekoliko opcija i već za dan-dva biće doneta odluka ko će ga naslediti u timu za novu sezonu. Plan je da na svakoj poziciji Partizan ima po dva kvalitetna fudbalera i da se treneru Stanojeviću do početka priprema, u ponedeljak, obezbedi kostur ekipe, piše beogradska sportska štampa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve