Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.05.2011.

16:49

"Nadam se da se Mesi nije zasitio"

Trener barselone Pep Gvardiola je izjvaio da su svi igrači u ekipi fantastični, ali da je Lionel Mesi taj koji pravi veliku razliku u odnosu na sve protivnike.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Imamo odlične igrače, ali on nam donosi prednost. Možemo da se takmičimo sa svima, ali Mesi je ta razlika u kvalitetu zbog koje beležimo sve ove pobede."

"Radimo naporno, imamo talentovanu ekipu i dobru taktiku. Ipak, Mesi je jedinstven, pravo je blago Barselone", rekao je Gvardiola.

U sezoni koja je završena pobedom nad Mančester junajtedom u finalu Lige šampiona argentinski fudbaler postigao je 53 gola u svim takmičenjima.

"Nadam se da se Mesi nije zasitio uspeha i da će nastaviti da igra sa ovakvom lakoćom. Verujte mi, kada Mesi ne igra dobro, to nije zbog njega, već tada nešto nije u redu sa ostatkom ekipe", istakao je Gvardiola.

Iako ima samo 23 godine, Mesi je već dva puta bio igrač godine u izboru FIFA i tri puta je osvojio Ligu šampiona.

"Velika je čast što sam bio proglašen za najboljeg igrača finala, ali to je bila posledica odlične igre celog tima. Odigrali smo meč na vrhunskom nivou", rekao je Mesi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve