Nova vest
Fudbal

Petak, 27.05.2011.

01:09

U petak kazne finalistima Kupa

Posle dva odlaganja, Disciplinska komisija u petak bi trebalo da izrekne sankcije učesnicima incidenata u finalu Kupa Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kažnjeni će biti igrači, stručni štab i čelnici fudbalskog kluba Vojvodina zbog napuštanja terena, a sudiji Veselinoviću i delegatu Jankoviću prete suspenzije zbog prekoračenja ovlašćenja, jer su dozvolili da meč kasni čak 26 minuta. Na tapetu će biti i Partizan, pre svih Prins Tejgo, zbog gestikuliranja, i Marko Jovanović, zbog pevanja uvredljivih pesama.

Utakmica je završena pobedom Partizana koja je ostala u senci incidenata. Meč je kasnio jer fudbaleri Vojvodine nisu hteli da izađu na teren dok na stadion ne uđu svi navijači novosadskog kluba. Osim toga, viđeno je i mnogo spornih situacija zbog kojih su Novosađani i napustili teren.

Slavlje Partizana obeležilo je Jovanovićevo pevanje uvrednjivih pesama posle čega jeFK Vojvodina najavio tužbu. Konačno, ‘ratne sekire’ zakopane su osam dana posle utakmicezajedničkim saopštenjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve