Nova vest
Fudbal

Petak, 20.05.2011.

13:04

RP: "Tradicije su tu da se menjaju"

Crvena zvezda u 28. kolu Jelen Superlige gostuje Borcu, a terener Prosinečki očekuje pobedu, bez obzira na to što crveno-beli u Čačku imaju lošu tradiciju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Kako su mi rekli, Zvezda je dobila samo jedan od poslednjih pet mečeva u Čačku. Ali tradicije su tu da se menjaju, i ja očekujem da osvojimo tri boda."

"Šampionska trka još nije gotova, a veoma je važno da budemo i drugi, nije isto da li ćemo evropske kvalifikacije započeti 14. ili 28. jula. Ne zbog dužeg odmora, već da nam ostane više vremena za pripreme."

Kao što je i najavio, Prosinečki će na ovom meču šansu ukazati nekim igračima koji do sada nisu igrali, ili su imali manju minutažu.

"Zbog povreda ne mogu da računam na Evandra, Koromana, Ninkova i Binića Zato će na teren Bajković, Mikić, Vilotić, Adi, Tošić, Mijailović, Lazović, Milovanović, Vešović, Borha i Jeremić", rekao je Prosinečki.

Prosinečki je rekao da je srećan što će posle 20 godina, posetiti selo Ježevica pored Čačka, u kojem je rodjena njegova majka.

"Ljudi su me pozvali i sa velikim zadovoljstvom biću njihov gost. Kao klinac sam često dolazio tamo, igrao fudbal, ali nisam bio više od 20 godina. Radujem se što ću videti i neke rodjake", istakao je Prosinečki, i dodao da, bez obzira što je devojačko prezime njegove majke Đoković, nije siguran da je u srodstvu sa našim čuvenim teniserom.

Utakmica Borac Čačak - Crvena zvezda igra se u subotu od 15 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve