Nova vest
Fudbal

Subota, 30.04.2011.

14:57

Partizan siguran u Jagodini (video)

Fudbaleri Partizana pobedili su Jagodinu u gostima sa 2:0 u utakmici 25. kola i tako napravili još jedan korak ka osvajanju nove titule.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Golove za ‘crno-bele’ postigli su Krstajić u osmom i Tejgo u 74. minutu.

Ekipa Smedereva je na svom terenu pobedila OFK Beograd sa 1:0.

Fudbaleri Partizana su od prvog minuta krenuli ofanzivno i posle nekoliko prilika već u 8. minutu su došli do prednosti preko Mladena Krstajića posle kornera koji je izveo Stefan Babović.

Do kraja prvog poluvremena ostalo je 1:0 za Partizan iako je veoma lako moglo da bude još golova. Za 'crno-bele' šanse su propustili Tejgo, Vukić i Kizito, dok su na drugoj strani stopostotne prilike imali Bojović i Noković, ali je mreža Stojkovića ostala netaknuta.

I u drguom delu veiđena je slična slika i isti rezultat. Partizan je bio bolji, imao je više prilika, ali i Jagodina je propustila nekoliko šansi da postigne gol. Duel je rešen u 74. minutu kada je Tejgo posle odlične asistencije Babovića savladao golmana Jagodine i postavio konačnih 2:0.



Na duelu u Smederevu odlučio je jedan gol. Izuzetno važan trijumf Smederevcima protiv OFK Beograda doneo je Stojanović u 52. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve