Nova vest
Fudbal

Subota, 30.04.2011.

10:52

Antić vodio nameštenu utakmicu?

Bivši fudbaler Rade Bogdanović ima zavidnu karijeru, ostvario je 345 zvaničnih nastupa i postigao 94 gola.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bogdanović je igrao za Posko Atoms iz Južne Koreje, japanski Džef junajted, madridski Atletiko, holandski NEC, nemačke klubove Verder i Bilefeld i, na kraju, je bio član katarskog Al Vakra.

U intervjuu za “Sport” Bogdanović, koji je u dresu nacionalnog tima uknjižio tri utakmice i postigao dva gola, otkrio je da je bio akter lažirane i kupljene utakmice za plasman u Kup UEFA, kada je na klupi Atletika bio Radomir Antić.

“Gazda Hesus Hil je pred odlučujući meč u Santanderu protiv Rasinga ušao u svlačionicu i rekao da će svaki igrač od premije od 150.000 maraka, morati da izdvoji po 25 hiljada – za siguran i lagan plasman na evropsku pozornicu. I, mi smo pobedili sa 1:0. Ta utakmica je, dakle, režirana u sezoni 1997/98”, naglasio je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve