Nova vest
Fudbal

Petak, 22.04.2011.

20:08

PL: Everton na Old Trafordu

Ostalo je još pet kola do kraja jedne od najizjednačenijih sezona u Premijer ligi. 34. kolo otvara meč na Old Trafordu između Junajteda i Evertona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Šest mečeva na programu je od 16 časova. Aston Vila bez menadžera na klupi dočekuje finalistu FA kupa ekipu Stouka, Blekpul igra sa Njukaslom na Blumfildu Roudu.

Liverpul posle ubedljive pobede nad Mančester sitijem i remija u triler završnici sa Arsenalom na Enfildu igra sa Birmingemom.

Četri dana posle derbija sa Arsenalom Totenhem dočekuje Vest Bromič Albion koji je u odličnoj formi.

Sanderlend dočekuje Vigan, dok Vulvsi Nenada Milijaša koji su poslednji na tabeli dočekuju Fulam u meču u kome je ekipi Mika Mekartija pobeda imperativ.

U poslednjem meču subotnjeg programa Čelsi na Stamford Bridžu dočekuje Vest Hem. “Plavci“ se još nisu orpostili od titule jer su se posle dva vezana remija Arsenala ponovo našli na drugom mestu i imaju šest bodova manje od vodećeg Junajteda. Vest Hem je pretposlednji na tabeli i bod na gostovanju Čelsi svakako bi predstavljao veliki uspeh.

Bolton posle ubedljivog poraza u polufinalu FA kupa od Stouka dočekuje Arsenal koji je u poslednjih pet utakmica samo jednom pobedio. Ekipa Ovena Kojla se nalazi na osmom mestu, nema briga oko opstanka u Premijer ligi, a peto mesto koje vodi u Evropu je nedostižno. “Tobdžije“ moraju da pobede jer imaju šest bodova manje od Junjateda.

Blekburn igra protiv Mančester sitija u ponedeljak 25. aprila. Domaćini se bore za opstanak, dok su gostima potrebni bodovi u borbi sa Totenhemom za četvrto mesto koje obezbeđuje kvalifikacije za Ligu šampiona.

34. kol Premijer lige, subota:
Mančester junajted – Everton (13.45h)
Aston Vila – Stouk (16h)
Blekpul – Njukasl
Liverpul – Birmingem
Sanderlend – Vigan
Totenhem – VBA
Vulverhempton – Fulam
Čelsi – Vest Hem
(18.30h)
nedelja:
Bolton – Arsenal (17h)
ponedeljak:
Blekburn- Mančester siti (21h)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve