Nova vest
Fudbal

Petak, 22.04.2011.

19:39

Lukić: "Robi trener na duže staze"

Predsednik Crvene Zvezde Vladan Lukić je pred derbi sa Partizanom istakao da je Zvezda u Robertu Prosinečkom dobila budućnost.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Status Roberta Prosinečkog neće se menjati nezavisno od rezultata u derbiju, odnosno plasamana na kraju prvenstva.

Lukić smatra da je trener Zvezde pobednik bez obzira na ishod prvenstvene trke. "Maksimalno verujemo u Prosinečkog i njegovu filozofiju. Da je drugačije ne bismo sa njim potpisali ugovor na dve i po godine već samo na šest meseci", izjavio je predsednik Crvene zvezde.

Robert Prosinečki je za samo par meseci stvorio Zvezdu koja "igra fudbal", igrači su borbeni svih 90 minuta, "crveno-beli" igraju ofanzivno i atmosfera u ekipi je opravdano pozitivna zahvaljujući i igri i rezultatima.

"Svakom čoveku je drago kad se ispostavi da je bio u pravu. Kod nas, od početka razgovora sa Robijem, nije postojalo previše dileme. Pogotovo posle uvodnih nekoliko viđanja kad smo shvatili da ima jasnu viziju šta hoće, baš kao i mi. I on nije bio zadovoljan nekim stvarima koje je video na početku mandata, nismo ni mi, iako smo znali šta želimo. Iako smo još daleko od konačnog cilja, najvažnija stvar je postignuta - postavljen je standard u igri i dobili smo trenera na duže staze što je izuzetno važno. Robi je podigao standarde. Zvezda sad ima svoju igru bez obzira da li su rivali ekipe sa začelja ili vrha", zaključio je Vladan Lukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve