Nova vest
Fudbal

Petak, 15.04.2011.

17:42

Riberi neizvestan za Bajer

Fudbaler Bajerna iz Minhena Frank Riberi povredio je mišić na treningu u petak i njegov nastup u meču protiv Bajera iz Leverkuzena je neizvestan.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Riberija su pregledali klupski lekari, ali nisu saopštili koliko je povreda ozbiljna. Utakmica četvrtoplasiranog tima u Bundesligi Bajerna i drugoplasiranog Bajera iz Leverkuzena, koji ima devet bodova više, igra se u nedelju.

Bajeru je potrebna pobeda kako bi zadržao šanse za osvajanje trećeg mesta, koje sledeće sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Trenutno je Hanover treći sa bodom više od Bajerna, a do kraja šampionata ostalo je još pet kola.

U tim će se vratiti golman Tomas Kraft, ali je nastup Bastijana Švajnštajgera neizvestan zbog povrede članka.

Reprezentativac Nemačke se povredio na treningu u duelu sa saigračem Arjenom Robenom, zbog čega nije danas trenirao, a najverovatnije će
propustiti i sutrašnji trening.

Zbog suspeznija utakmicu će propustiti Roben i Holger Badštuber. Ekipu Bajera iz Leverkuzena predvodi Jup Hajnkes, koji će od sledeće biti trener Bajerna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve