Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.04.2011.

22:49

Krasić i “Dama“ slavili u Rimu

U poslednjem meču 31. kola Serije A, Juventus je u velikom derbiju sa 2:0 (0:0) pobedio Romu na rimskom “Olimpiku“.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Juve je impresivno odigrao u drugom poluvremenu, a prvi gol postigao je Miloš Krasić u 60 minutu, a samo 15 minuta kasnije Alesandro Matri je rešio meč. Oba gola namestio je Fabio Groso.

Juventus je i dalje sedmi, ali sa samo dva boda manje od šestoplasirane Rome koja je na mestu koje vodi u Ligu Evrope.

Roma je bila dominantna u prvom poluvremenu, ali osim prečke posle fantastičnog voleja Frančeska Totija, nije uspela da stvori ni jednu šansu pred golom “Stare dame” koja je igrala sve bolje kako je vreme odmicalo.

Dobra igra torinskog giganta urodila je plodom na isteku 60. minuta kada je Fabio Gros odigrao dupli pas sa Matrije po levoj strani, ušao u kazneni gde je napravio pometnju, a onda pronašao Krasića na drugoj stativi koji je prelepim volejem savladao Donija.

Roma je zamalo izjednačila preko Džeremija Meneza, ali je samo nekoliko trenutaka kasnije ponovo Groso pronašao svog saigrača, ovaj put Matrija, koji je izbegao ofsajd zamku, a onda lagano duplirao prednost gostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve