Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.03.2011.

23:26

Poraz Spartaka od niželigaša

Fudbaleri subotičkog Spartaka poraženi su na gostovanju ekipi Preporoda, članu Područne lige, rezultatom 2:1 u prijateljskoj utakmici.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Subotičani, za koje je igrao rezervni sastav, poveli su u 10. minutu golom Darka Karadžića, ali je potom usledio preorekt. U 25. minutu, na asistenciju Damjnavića, Jarić se upisuje u strelce i izjednačuje na 1:1. FK Preporod dolazi do prednosti u 67. minutu kada Miletić postiže pogodak iz penala za konačni rezultat od 2:1.

To je prvi poraz Spartaka Zlatibor vode od januara, kada su na svom terenu, u prijateljskoj utakmici izgubili od Ferencvaroša sa 1:0.

FK Preporod: V. Kovač, M. Kovač, Šimić, Dakić, Šafranj, Ždrnja, Miletić, Damjanović, Jozić, Grubor, Jarić. Igrali još: Vuković, Medić, Terzija, A. Dakić, Panić.

FK Spartak Zlatibor voda: Labus, Mouyi, Čovilo, Bokić, Mezei, Mišan, Veselinov, Adamović, Avrić, Karadžić, Nosković. Igrali još: Jorgić, Despotović, Salma, Đuranović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve