Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.02.2011.

18:42

Prosinečki: "Drugi deo mnogo bolji"

Trener fudbalera Crvene Zvezde Robert Prosinečki izjavio je da je zadovoljan igrom i pobedom protiv banjalučkog Borca u poslednjoj pripremnoj utakmici.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Međutim, Zvezdin trener je dodao da ekipa još mora da popravi neke stvari do početka drugog dela šampionata.

"Zadovoljan sam kako su momci odigrali. Dali su sve od sebe i treba im čestitati. Odigrali smo dva različita poluvremena. Prvo je bilo u 'grču', a drugo mnogo bolje."

"U nekim trenucima nam je nedostajala koncentracije. Znam da moramo da popravimo neke stvari, ali verujem da će do sledeće utakmice sve biti dobro", rekao je Prosinečki novinarima posle pobede od 2:1.

Hrvatski trener kazao je da mu je drago što su mu navijači priredili lep doček na beogradskoj Marakani.

"Proradile su mi uspomene. S obzirom na to da je ovo bio moj debi na klupi Zvezde pred beogradskom publikom, ubudće će biti lakše", zaključio je Prosinečki.



Trener banjalučkog Borca Vlado Jagodić rekao je da nije nezadovoljan igrom svoje ekipe, uprkos porazu.

"Ovo je veliko iskustvo za moju ekipu i naše mlade igrače. Nisam nezadovoljan, jer smo dobro parirali Zvezdi, pogotovo u prvom poluvremenu. U nastavku je domaćin dodao gas i došao do pobede", rekao je Jagodić i poželeo Prosinečkom da osvoji titulu i kup Srbije.

Crvena zvezda u prvom kolu prolećnog dela prvenstva 27. februara u 18 sati dočekuje Smederevo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve