Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.02.2011.

18:07

VBA tražio 29 napadača, doveo Velu!

Januarski prelazni rok bio je najbogatiji u istoriji, najviše su po pravilu kupovali Englezi, a Vest Bromvič Albion poslao je ponudu za čak 29 napadača!

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Tim iz Birmingema je odlično startovao u Premijer ligi ove sezone, ali je u poslednjih deset kola samo jednom pobedio, pa je na granici zone ispadanja.

VBA je, međutim, u januaru doveo samo jednog igrača, Karlosa Velu na pozajmicu iz Arsenala, iako je klub poslao ponudu za čak 29 napadača.

Sportski direktor kluba Din Ešvort je na kritike o nedostaku truda uprave odgovorio brojnim ponudama, ali bezuspešnim.

"Nismo besposleno sedeli mesec dana. Poslali smo ponude za čak 29 napadača", otkrio je Ešvort engleskim medijima.

"Neki jednostavno nisu bili dostupni, neki nisu mogli dobiti radnu dozvolu. Dvojica nisu prošla medicinski pregled pa smo odustali. Dvojica nisu želela da dođu jer nisu htela da sele svoje porodice", objasnio je Ešvort zašto niko osim Meksikanca Karlosa Vele nije pojačao klub

Među imenima koja su se spominjala u kontekstu mogućeg dolaska u VBA bili su Aston Vilin Norvežanin Jon Karev (pozajmljen Stouk Sitiju), te igrači Čelsija Danijel Staridž (pozajmljen Boltonu) i Džefri Bruma (pozajmljen Lesteru).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve