Nova vest
Fudbal

Subota, 12.02.2011.

13:26

Trifunović i Đorđević u Bunjodkoru!

Miloš Trifunović provešće godinu dana na pozajmici u Uzbekistanu, Slavoljub Đorđevićtakođe na korak od dresa istog kluba Bunjodkora, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predstavnici kluba iz Taškenta i crveno-beli trebalo bi da finaliziraju dogovor tokom popodneva.

Prvi sastanak predsednika Uzbekistanskog kluba i najbogatijeg čoveka te zemlje Isoka Akbarova i predsednika crveno-belih održan je u petak uveče.

Nakon večere, gotovo su dogovoreni svi detalji transfera dvojice fudbalera. Klubovi su kako saznajemo, dogovorili svoje uslove, sada predstoji dogovor igrača i kluba.Finansijski detalji nisu saopšteni, ali kako saznajemo u pitanju je finansijski izuzetno povoljan dogovor za klub iz Ljutice Bogdana.

Ugovor Trifunovića će biti otkupljen uz već dogovoreno fiksno obeštećenje, dok je ugovor Đorđevića u potpunosti otkupljen.

Klub "Bundjonkor" je postao poznat po angažovanju brazilskog trenera Luisa Felipea Skolarija, koji je plaćen neverovatnih 13,5 miliona evra za jednu sezonu, i njegovog sunarodnika Rivalda. Kontakt prvog čoveka kluba i Crvene zvezde pomogao je ruski sponzor "Gazprom".

Trifunović odlazi posle jedne godine, 26 utakmica i osam golova u crveno-belom dresu, Slavoljub Đorđević, jedno vreme kapiten ekipe, je u Zvezdi proveo četiri sezone u dva navrata.

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić nije želeo da potvrdi za B92 da je dogovor postignut, ali je dodao da postoji još nekoliko zainteresovanih klubova.

Drugi deo uprave kluba nalazi se u Istanbulu, saznaje B92, gde pregovara oko ugovora o sponzorstvu sa jednom od najvećih turskih kompanija, koja bi bila drugi po rangu sponzor tokom proleća. U pitanju su završni pregovori koji traju već 6 meseci

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve