Nova vest
Fudbal

Subota, 05.02.2011.

19:07

Pobeda Rada na premijeri

Fudbaleri Rada pobedili su u subotu slovačku ekipu Tatran sa 2:0 u prvom pripremnom meču na Kipru.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Strelci za Beograđane bili su Nemanja Andrić, u 27. minutu, udarcem sa više od 20 metara i Alison Suarez u 69, na asistenciju Luke Milivojevića.

"Građevinari" sledeći meč igraju

Već u uvodnim minutama meča, posle asistencije Jovanovića, Kojić je mogao glavom da donese prednost svom timu. "Građevinari" su do vođstva stigli u 27. minutu. Nemanja Andrić je stvorio prostor za udarac postigavši pogodak sa preko 20 metara izmamivši i aplauze rivala.

Do kraja poluvremena slovački tim je mogao do izjednačenja. Macko je izveo slobodan udarac, a Baran je precizno šutirao u nebranjeni deo gola. Milan Borjan se izvio i spasao tim gola.

Zbog povrede , Branislav Jovanović, koji je uz Marka Stanojevića bio najbolji na terenu, mesto prepušta Luku Milivojeviću, ali tim sa Banjice ne smanjuje tempo. U 69. minutu, posle presinga Luke Milivojevića i asistencije ka Alisonu Suaresu, Rad je udvostručio prednost. "Karioka" je iznenadio golmana Peškovića kome je lopta prošla između nogu.

Tri minuta kasnije , Tatran je mogao da smanji rezultat kada je Belak šutirao u donji levi ugao gola Rada. Borjan je ponovo je odbranio svoj gol. U poslednjem minutu susreta, Slovaci su ponovo imali priliku, ali je Borjan ponovo bio siguran.

Trener Marko Nikolić može da bude zadovoljan igrom svojih izabranika u prvoj proveri u Aja Napi. Posebno se istakao golman Milan Borjan, koji će uskoro debitovati na golu kanadske reprezentacije protiv Grčke.

Rad: Borjan, Todorovski , Leković, Pajović, Mitrović, Koković, Jovanović, Stanojević, Luka, Andrić, Kojić. Igrali su još: Milivojević, Alison Suarez, Pantić, Obradović, Pršo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve