Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.01.2011.

21:58

PL: 25. kolo u senci transfera

U senci poslednjeg dana prelaznog roka i velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Liverpul, Premijerligaši se spremaju za 25. kolo.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Derbi prvog dana biće duel Mančester junajteda i Aston Vile, a interesantno bi moglo da bude i na “Emiratima“ gde Arsenal dočekuje Everton.

Čelsi, kojem je prioritet transfer Fernanda Toresa iz Liverpula, gostuje Sanderlendu, dok će u Birmingemu igrati Vest Bromvič Albion i Vigan Atletik.

Liverpul je glavna “zvezda“ januarskog prelaznor roka, ostaće bez prvog strelac Fernanda Toresa, ali je dovela Luisa Suaresa i Endija Kerola. Međutim, teško da će njih dvojica uspeti da debituju u sredu protiv Stouka, pogotovo Urugvajac koji mora da dobije radnu dozvolu.

Mančester Siti gostuje Bitmingemu koji je jači za Obafemija Martinsa, Blekburn dočekuje londonski Totenhem koji želi Dijega Forlana, dok Vest Hem gostuje Blekpulu. Vulverhempton putuje u Bolton, dok Fulam dočekuje Njukasl koji je ostao bez svoje prve zvezde.

Premijer liga, 25. kolo:
20.45h Arsenal – Everton
20.45h Sanderlend – Čelsi
21.00h Mančester junajted – Aston Vila
21.00h Vest Bromvič – Vigan

sreda:
20.45h Birmingem – Mančester Siti
21.00h Blekpul – Vest Hem
21.00h Blekburn – Totenhem
21.00h Liverpul – Stouk Siti
21.00h Bolton – Vulverhempton
21.00h Fulam – Njukasl

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve