Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.01.2011.

21:38

Tores dobio dozvolu da pregovara

Pošto je kupio Endija Kerola i rešio problem sa napadom, Liverpul je prihvatio ponudu Čelsija od 50 miliona funti za Fernanda Toresa i dozvolio pregovore.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Tores je u Liverpul došao 2007. godine iz Atletiko Madrida za 20. miliona funti, a za "redse" je odigrao 142 meča i postigao 81. gol bez i jednog trofeja.

Iako je Liverpul sve dogovorio oko dolaska Luisa Suaresa iz Ajaksa i Endija Kerola iz Njukasla, ti transferi još nisu zvanični jer Uruvajac čeka radnu dozvolu, a Kerol zavisi od bezine administracije.

Toresov i Kerolov transfer biće novi rekordi između dva engleska kluba. Do sada su najveći transferi na Ostrvu bila dva prelaska u Mančester junajted. Rio Ferdinand je 2002. godin iz Lidsa došao za 29.1 milion funti, a Dimitar Berbatov iz Totenhema za 30.75 miliona.

"Pre svega moramo da pazimo na sebe. Zar tako nije i u biznisu. Kada neko želi da ode morate mu naći zamenu. Kao što mi možemo da dovedemo nekoga, tako neko može i da napusti nas", izjavio je menadžer Liverpula Keni Dagliš upitan za odlazak Toresa u Čelsi.

Navijači Liverpula već su počeli da pale dres sa Toresovim imenom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve