Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.01.2011.

11:01

Superligaši putuju na pripreme...

Fudbaleri BSKa iz Borče savladali su u prijateljskoj utakmici Čukarički rezultatom 2:0. Pobedila je i Sloboda Sevojno, Mornar u Baru, 1:0.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Duel dva superligaša na igralištu sa veštačkom travom na Adi Ciganliji odlučili su golovima Reljić u 30. i Vignjević u 75. minutu.

Sloboda Point Sevojno je na pripremama u Crnoj Gori odmerila snage sa tamošnjom prvoligaškom ekipom iz Bara, Mornarom. Golom Tanučeva u 74. minutu Užičani su dobili meč.

Od ponedeljka su u Crnoj Gori fudbaleri čačanskog Borca, na Kupu mimoze u sredu će igrati sa kotorskim Bokeljom.

Fudbaleri OFK Beograda u utorak putuju u Tursku, u Antaliju, a igrači Inđije već su otputovali. Krajnji cilj je Malaga gde ih čeka šest utakmica sa jakim rivalima (Kadiz, Lokomotiva Moskva, Betis, Viđev Lođ, Legija Varšava, Herez).

Još dve ekipe radiće u Crnoj Gori, Vojvodina, posle tri neuspele probe, odlazi u Bečiće gde je u planu pet mečeva (Mogren, Petrvovac, Grbalj, Novi Pazar, Sutjeska).

Fudbaleri Metalca iz Gornjeg Milanovca radiće u Budvi, takođe na terenima SC Jaz a biće smešteni u Rafailovićima. Rivali su slični onima koji čekaju Novosađane, Petrovac, Grbalj, Kom, Mogren i Leotar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve