Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.01.2011.

18:45

Petica Partizana komšijama u Zemunu

Fudbaleri Partizana savladali su u prijateljskoj utakmici ekipu Zemuna rezultatom 5:0.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Igralo se u SC Partizan Teleoptik na terenu sa veštačkom travom a Stanojevićev tim u prvom poluvremenu postigao je četiri gola, Iliev je bio strelac tri puta, Šćepović jednom. Jedini gol u nastavku postigao je Radosav Petrović.

Na terenu su se našli svi prvotimci 'crno-belih' osim Krstajića i Klea, kao i lakše povređenih Nemanje Tomića i Kizita i trećeg golmana Radiše Ilića.

Počeli su Stojković - Stevanović, Savić, Stanković, Lazevski - Kamara, Babović, Moreira, S. Ilić - Iliev, Šćepović, a u nastavku igrali Živković - Miljković, Jovanović, Stanković, Aškovski - Petrović, Smiljanić, Brašanac, Davidov, Bogunović i Trujić.

Fudbaleri Partizana u petak putuju u Antaliju, na sledeću fazu priprema. Sa igračima koji ovih dana rade u Zemunu putovaće i dvojica Argentinaca čiji je dolazak u Srbiju planiran za sredu, vezista Gaston Rosi i napadač Leandro Kusko.

Rosi ima 20 godina i igrao je za prvi tim Boke juniors, Kusko je sedamnaestogodišnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve