Nova vest
Fudbal

Petak, 21.01.2011.

22:01

Kleo: "Neću da idem, reda radi"

Najbolji fudbaler Partizana za prošlu godinu po mišljenju navijača tog kluba, Kleo,u intervjuu za zvanični klupski sajt odgovarao na brojna pitanja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bilo je tu, razumljivo, mnogo pitanja koji se odnose na buduće planove, odlazak u inostranstvo, hrani i muzici u Srbiji, sporazumevanju, selekciji Srbije i pasošu koji još uvek nije dobio...

Prvo i osnovno pitanje, naravno, odnosilo se na odlazak još tokom zime:

" Zaista još ne znam. Ako se pojavi dobra ponuda za mene ili za klub, onda o tome možemo da razmišljamo. Mislim da je ovo dobar trenutak za selidbu i za moju porodicu i za mene samog, ali i za klub. Ako naiđe jako dobra ponuda, odlazim, ali ako nema ničeg posebnog ne bih otišao samo zbog više novca".

Postoje li ponude?

"Imam, ali nisu tako dobre da bih otišao. Ne želim da idem samo da bih promenio klub. Samo dobra ponuda za mene i za klub uslovljava moj odlazak"

Dobijanje srpskog državljanstva bila je jedna od omiljenih tema domaćih medija. Od tada, pasoš još uvek nije dobio:

"Mislim da bih tim pasošem pomogao ovoj državi i dao sve od sebe kada bi mi se ukazala šansa. Voleo bih da igram i očekujem poziv u budućnosti".

Iako postoji "večito rivalstvo" između Brazila i Argentine, jednom "gaučosu" odajke
Od svetskih asova izdvaja Argentinca Lionela Mesija.

"Volim da gledam Barselonu i Mesija. On je trenutno najbolji igrač planete. Kao Brazilcu mi je teško da to priznam, ali mnogo je dobar", rekao je Kleo, koji voli palačinke, ocu je kupio rakiju na poklon, a takođe priznaje da i dalje ne može da se sa velikim uspehom sporazumeva na srpskom jeziku, ali potpuno razume "fudbalsku terminologiju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve