Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.01.2011.

21:00

B92: Savio i Bogdanović odlaze

Brazilac Savio i Vladimir Bogdanović napuštaju Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Da dvojica igrača najverovatnije neće igrati u prolećnom delu sezone, odnosno da imaju ponude inostranih klubova, bilo je jasno u ponedeljak, jer su ostali u Beogradu, iako su bili na prvobitnom spisku igrača za prvi deo priprema u Budvi.

Kako saznajemo, za Brazilca Savija stigla je vrlo primamljiva ponuda pre nekoliko dana. S obzirom, da je Mario Božić velika želja Roberta Prosinečkog, a da u upravi kluba nisu želeli da gomilaju igrače na toj poziciji, sada se otvara mogućnost i da crveno-beli zarade, a i dovedu igrača za koga je zainteresovan novi trener kluba.

Što se tiče Vladimira Bogdanovića, on nakon prve sezone kod Vladimira Petrovića nije mnogo igrao u ovoj sezoni, ali nije ni prikazao ono što su od njega očekivali vodeći ljudi kluba.

Očekuje se da će obojica fudbalera nakon lekarskih pregleda realizovati transfere, a u klubu su i dalje "zakopčani" po pitanju zemalja u koje odlaze i klubova dvojice igrača, dok se ti transferi i ne realizuju. Ipak, kako se nezvanično može čuti, Savio ima ponudu jednog kineskog kluba, dok bi Bogdanović mogao put Rusije...

Ovim potezom je započet i plan "racionalizacije" igračkog kadra, jer je podsetimo, Prosinečki na prvoj prozivci (bez Borhe), imao 33 igrača...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve