Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.01.2011.

20:11

Krasić: "U Juventusu do kraja"

Fudbaler Juventusa Miloš Krasić izjavio da se brzo prilagodio u novom klubu i gradu, da bi mogao do kraja karijere da igra za taj klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Reprezentativac Srbije Miloš Krasić stigao je u Torino pre samo 6 meseci. Međutim, sjajnim igrama, golovima već je postao omiljen među navijačima “crno-belih”.

Navijači najpopularnijeg italijanskog kluba, već na početku karijere u Torinu “nisu mu zaboravili “ i činejnicu da se odrekao dela novca samo da bi igrao u Juventusu.

Novom izjavom je dobio još nekoliko navijača više među pristalicama Jucventusa, ali je i pokazao koliko se prijatno oseća u ovom klubu:

Igrati za Juventus je privilegija i san svakog igrača. Novac zaista nije bio presudan u izboru kluba. Razmišljao sam samo kako da ispunim očekivanja, odigram na visokom nivou u klubu sa velikom tradicijom. Juventus je bio moj pun pogodak. Nadam se da ću osvojitim puno trofeja sa ovim timom. Čak mogu da kažem i da razmišljam o tome da završim karijeru u Torinu” rekao je za italijanske medije Krasić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve