Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.01.2011.

18:44

Zvezda stigla u CG, Robi ne štedi

Fudbaleri Zvezde doputovali u Crnu Goru, Prosinečki odmah izveo igrače na trening...

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle 40 minuta leta avionom kompanije „Montenegro erlajns“ i 20 minuta vožnje autobusom fudbaleri Crvena zvezda smestili su se u luksuzni hotel „Splendid“ u Bečićima i tako započeli prvu fazu priprema za prolećnu polusezonu.

Robert Prosinečki nije želeo mnogo da čeka sa radom, pa su Ninkov i ostali odmah izašli na plažu u Bečićima kako bi odradili lagano „preznojavanje“ kroz futing.

Crveno-beli će tokom boravka u Crnoj Gori uglavnom trenirati tri puta dnevno. U planu je jutarnji futing (07,00) a zatim i treninzi na terenu (10,30 i 16,00).

"U danima kad imamo utakmice program će, naravno, biti malo drugačiji. Kombinovaćemo i rad u teretani. Najvažnije je da nas vreme posluži i da ne bude kiše. Sličan tempo rada imaćemo i u Turskoj" rekao je Prosinečki za zvanični sajt kluba.

Zvezdin strateg na raspolaganju ima sve igrače, s obzirom da se niko od prvotimaca ne žali na bolove i probleme sa povredama.

Prvu utakmicu tokom boravka u Budvi Crvena zvezda igra u sredu 19. januara od 14,00 časova, a protivnik je Zeta. Utakmica će se u zavisnosti od vremenskih uslova igrati ili u Golubovcima ili na stadionu FK Grbalj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve