Nova vest
Fudbal

Subota, 08.01.2011.

23:49

Glen Džonson izvređao Pola Mersona

Bek Liverpula Glen Džonson žestoko je izvređao bivšeg igrača Arsenala Pola Mersona, koji ga je kritikovao na televiziji Skaj Sport na kojoj radi kao komentator.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Merson je tokom rasprave o odlasku Roja Hodžsona sa mesta trenera Liverpula osporio Džonsonovo zalaganje i posvećenost timu.

Džonson mu je uzvratio na društvenoj mreži Tviter gde je podsetio na Mersonove probleme sa alkoholom, kokainom i kockom tokom 90-ih godina.

"Komentari alkoholičara i uživaoca droga zaista me neće uznemiriti. Ko je uopšte Pol Merson da osuđuje igrače", napisao je Džonson čiji tim ove sezone igra katastrofalno, pa je na tek 12. mestu na tabeli Premijer lige.

"Jedini razlog što je on uopšte u toj emisiji je zato što je prokockao sav svoj novac. Klovn", dodao je Džonson u komentarima, koji su kasnije izbrisani sa sajta.

Nekadašnje rivalstvo Mersonovog Arsenala sa Liverpulom se sa terena se prenelo i na male ekrane, pa je Merson pre četiri godine morao da se izvinjava kada je na razgovor o šansama Liverpula u duelu sa Barselonom u Ligi šampiona reagovao ciničnim smehom. Liverpul je tada slavio na Nou Kampu sa 2:1, a Merson se javno izvinio na televiziji zbog svoje uvrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve