Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.01.2011.

23:40

Tošić: "Dokazaću se na proleće"

Levi bek Crvene zvezde Duško Tošić svestan je da u prvom delu prvenstva nije pružao partije na nivou očekivanja, ali nada se boljim igrama na proleće.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Nije bilo dobro i tačka. Koliko je tu moje krivice, koliko kolektivne, da li su krive stalne promene pozicije beka i štopera, o tome su ispisane brojne stranice".

"Bilo je od svega pomalo i to treba zatvoriti, kao i jesenju knjigu Crvene zvezde. Moram što spremniji da dočekam početak priprema jer želim da se dokažem. Štaviše, uveren sam da će ovo biti moje proleće".

"Mnogo vere uliva mi dolazak Prosinečkog, zatim novih pojačanja, kao i stvorena pozitivna atmosfera u klubu. Nadam se da ćemo se valjano pripremiti u Antaliji i uigrati dovoljno dobro da se uhvatimo ukoštac sa Partizanom. Imamo tri derbija da dokažemo da nismo lošiji tim od njih. Ako ih srušimo u Kupu, možda ćemo ih prestići i u prvenstvu", dodaje Tošić za "Večernje novosti".

Duško je koncentrisan na Zvezdu, ali u slučaju dobre ponude može da napusti „Marakanu“ i ove zime.

"Mogu da odem samo ako svi budemo zadovoljni jer sam takav ugovor potpisao kad sam dolazio. Trenutno ne razmišljam o odlasku jer želim da se potpuno vratim u formu koja će doneti dobro i meni i Zvezdi".

Crvena zvezda trenutno je druga na tabeli Jelen Superlige sa 35 bodova, pet manje od vodećeg Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve