Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.12.2010.

10:54

Anćeloti: "Probudite se"

Trener fudbalera Čelsija Karlo Ančeloti pozvao je svoje igrače da se probude iz sna i počnu ponovo da pobedjuju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Aktuelni prvak Engleske poslednji put je u Premijer ligi pobedio 10. novembra, kada je savladao Fulam. U narednih šest mečeva izgubio je lidersku poziciju na tabeli i pao na četvrto mesto sa bodom više od Totenhema.

Poslednji meč sinoć je izgubio od gradskog rivala Arsenala - 1:3."Nismo igrali dobro. Nismo bili potpuno koncetrisani. Još spavamo. To
je realnost. Spavamo, a kada se ne probudite protiv Arsenala jednostavno izgubite", istakao je italijanski trener posle poraza od Arsenala.

Ančeloti je priznao i da bi loši rezultati mogli da ga koštaju posla u Čelsiju čiji je vlasnik Roman Abramovič vrlo nezadovoljan.

"Sada nije srećan, to je sigurno. Moram da prihvatim svoj deo odgovornosti, ali ne mogu ja da odgovorim na pitanje kada će on (Abramovič) izgubiti strpljenje", kazao je Ančeloti.

Naredni meč Čelsi će igrati već u sredu sa šestoplasiranim Boltonom, koji ima dva boda manje od londonskih plavaca.

"Težak trenutak u kome smo i dalje traje. Moramo da se spremimo za Bolton. Neće nam biti lako, ali moramo da pokušamo", ocenio je Ančeloti, koji je sezonu počeo sa pet uzastopnih pobeda.

Kasnije povrede bitnih igrača, medju kojima i Džona Terija i Frenka Lamparda, kao i bolest Didijea Drogbe, uslovile su pad forme.

"Ušli smo u krizu bez naših najvažnijih igrača. Izgubili smo samopouzdanje. Verujem, ipak, da će se to promeniti, jer u ovoj ekipi igraju fudbaleri fantastičnog karaktera, fantastične ličnosti", naglasio je Ančeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve