Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.12.2010.

14:55

Zagreb: Snimak "horora" iz autobusa

U sredu su se pojavili prvi snimci iz zapaljenog autobusa, koji su kamenicama, bakljama i molotovljevim koktelima zasuli maskirani "Bed Blu Bojsi".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Odlučujućoj utakmici za plasman u narednu fazu Lige Evrope između Dinama i PAOK-a prethodilo je kamenovanje autobusa u kome su se nalazili prijatelji kluba iz Soluna.

Tako će meč “visokog rizika” ostati upamćen i po nemilim scenama, iako su se uprave dva kluba dogovorile još tokom utakmice u Solunu da neće biti organizovanog dolaska navijača u Solun ili Zagreb.

Međutim, nasilje koje je viđeno na ulicama Zagreba u utorak u prepodnevnim časovima, dostiglo je vrhunac činjenicom da su nakon kamenovanja autobusa i bačenih baklji troje od ukupno 11 povređenih završili na Klinici za traumatologiju, dok je jedna prebačena u KBC Zagreb.

Hrvatski, grčki, srpski i gotovo svi evropski mediji detaljno su opisali još u utorak šta se dešavalo u Zagrebu kada je grupa maskiranih “BBB” kamenicama, bakljama i molotovljevim koktelima zasula autobus sa 50-ak preijatelja kluba iz Soluna.

U sredu se pojavio i prvi snimak “horora” iz autobusa, koji praktično pokazuje da je delgacija iz Soluna imala puno sreće...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve