Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.12.2010.

14:30

Kristić nije više trener Zvezde

Aleksandar Kristić od utorka nije više trener FK Crvena zvezda.Nakon sastanka u utorak postignut dogovor da se saradnja ne nastavi.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Kako se navodi na zvaničnom sajtu kluba, u utorak je održan sastanak između menadžmenta i sada već bivšeg trenera.

Crvena zvezda i Aleksandar Kristić su zajednički konstatovali da dalja saradnja ipak nije moguća i da je najbolje za obe strane da bude prekinuta. Ovaj predlog biće upućen Upravnom odboru Kluba koji će o njemu respravljati na prvoj narednoj sednici.

Kako se navodi na sajtu kluba, obostrani dogovor prilikom početka saradnje bio je da se po završetku jesenjeg dela sezone razgovara o daljoj saradnji. Posle analize prvog dela sezone koja je urađena, Crvena zvezda i Kristić su postigli dogovor da se saradnja ne nastavi.

“Crvena zvezda se zahvaljuje Aleksandru Kristiću na svemu što je postigao tokom jesenjeg dela sezone kao trener prvog tima. Ekipu je preuzeo u veoma teškom trenutku posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope. Ova jesen bila veoma teška za klub kako zbog pritiska javnosti, tako i zbog pritisaka druge vrste kojima je Zvezda bila izložena. U takvoj situaciji, Kristić je radio najbolje što je mogao i postigao je dobre rezultate” navodi se između ostalog.

Aleksandar Kristić kao igrač koji je ponikao u klubu, ostaje da radi u FK Crvena zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

140 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve