Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.12.2010.

21:27

Rambo: "Goebel je pravo pojačanje"

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dejan Petković rekao je za ’Žurnal’ da će Evandro Goebel opravdati očekivanja.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Goebels je u nedelju predstavljen na našem najvećem stadionu kao prvo pojačanje u zimnskom prelaznom roku.

“U Crvenu zvezdu je stigao igrač sa nadimkom „Maestro“. Fudbaler koji je pre nekoliko godina u Brazilu važio za jednog od najtalentovanijih. Igra na poziciji centralnog veznog i ume da daje golove odnosno da ih „pakuje“.

“Zadovoljan sam što je takav fudbaler stigao u moju Crvenu zvezdu i nadam se da će opravdati poverenje koje ima i kod uprave kluba i kod mene”, kaže Dejan Rambo Petković.

Iza Evandra je karijera u Palmeirasu, Atletiko Mineiru i Gojasu, odnosno Vitoriji iz koje stiže na beogradsku Marakanu.

“Igrač je koji ima izrazito ofanzivna svojstva. Voli da se ubacuje iz drugog plana ali asistencija mu je glavno oružje. Prosto spaja sa golom. Zvezdini napadači bi mogli da se nadaju golova.”

Evandro je u Beograd doneo i nadimak „Maestro“.

“Mislim da je nadimak dobio od saigrača u nekom od klubova a javnost ga je usvojila. Spada u deset mladih igrača za koje se zna u čitavom brazilskom fudbalu. Maestro je pojačanje za Crvenu zvezdu.”

Dejan Petković ne želi mnogo da priča o daljim pojačanjima Crvene zvezde.

“O tome će govoriti Lukić i Adžić. Moje je da pomognem. Preporučim, poguram, obećam. Zvezda je moja druga kuća i pratim sva dešavanja u njoj. Nadam se da će ova sezona biti uspešna jer onakvu armiju navijača nema niko na svetu. Verujem u Zvezdu.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve