Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.12.2010.

20:34

Prosinečki: "Nismo pričali o klupi"

U javnosti se pojavila informacija da bi Robert Prosinečki mogao da postane trener Crvene zvezde, kluba sa kojim je bio prvak Evrope i sveta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Međutim, u intervjuu za B92, Prosinečki kaže da jeste bio u Beogradu i gledao utakmicu sa Vojvodinom, u durštvu vodećih ljudi kluba, ali da se nije pričalo o poslu trenera.

"Moj dolazak u Beograd je bio prijateljski. Došao sam na poziv mojih prijatelja koji su tamo, dugo nisam bio dugo na „Marakani“."

"Tamo je dosta mojih saigrača sa kojima sa proveo jedan od najlepših perioda u mom životu. Došao sam dakle da vidim prijatelje, da pogledam utakmicu sa Vojvodinom, kada sam već došao. Verovatno je neko video u jednom trenutku da sam u društvu sa ljudima koji vode klub, i tako su verovatno i krenule priče oko mog dolaska u Zvezdu. To nije ponavljam, bio cilj mog dolaska na „Marakanu“, o tome nismo pričali“.

Kompletan intervju sa legendom Crvene zvezde pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve