Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.11.2010.

09:06

Vukić ponovo u Partizanu?

Nekadašnji fudbaler Partizana Zvonimir Vukić već tri nedelje trenira sa prvim timom ’crno-belih’ u Zemunelu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iako obe strane uveravaju da je u pitanju samo održavanje forme dok je Vukić bez angažmana, postoje nagoveštaji da bi iskusni vezni igrač mogao da potpiše ugovor.

“Prioritet je nastavak karijere u inostranstvu, međutim, ugovor ću potpisati samo ako budem zadovoljan klubom i uslovima”, rekao je Vukić.

Vukić je nagovestio da bi ipak mogao ponovo da obuče ‘crno-beli’ dres.

Kakve su šanse da se vratim u Partizan? Nikad se ne zna. Za sad treniram sa crno-belima, održavam formu, čekam”, rekao je Vukić.

31-godišnji fudbaler je rekao da postoji interesovanje klubova iz inostranstva.

Ima interesovanja van granica Srbije, dobio sam i konkretne pozive, mada dok ne vidim papir na kome su definisani detalji saradnje nema šanse da nekome obećam potpis”, rekao je Vukić.

Vukić bi u Partizan došao kao slobodan igrač, pošto je bankrotom FK Moskva, njemu prestao da važi ugovor sa Rusima.

Dobio sam tada „čiste” papire i imao sam dve mogućnosti. Prva je bila da nastavim epizodu u Rusiji, međutim posle dugog boravka u Istočnoj Evropi nije mi se toliko ostajalo. Bio mi je potreban novi izazov, dobio sam signale kako bih mogao da se preselim u Nemačku, ali čekao sam previše i ostao bez kluba. Želeo sam da budem siguran, ali nije mi se dalo”, rekao je Vukić.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve