Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.11.2010.

23:53

Milovanović ostao na klupi Borca

Nenad Milovanović ostaje šef stručnog štaba Borca, ali sportski direktor Slobodan Ilić nije promenio odluku.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

On je zvanično podneo ostavku i na mesto potpredsednika Zajednice Superlige. To bi u najkraćem bio zaključak iz tabora čačanskog superligaša posle dva dana i poraza od Smedereva.

Stari-novi trener i sportski direktor bili su na razgovoru kod finansijera kluba Milenka Kostića i dogovorili, po mišljenju Ilića u ovom trenutku, najbolje rešenje za Borac.

"Mislim da je bila jasna moja poruka posle utakmice sa Smederevom. Kada je u pitanju Zajednica Superlige, i pismeno sam podneo ostavku. Za mene je Borac bio iznad svega i uvek ću štiti interese moga kluba. Ima vremena za detaljna obrazloženja zbog čega sam se odlučio na ovaj potez. Javnost će o svemu biti obaveštena. Za nas je u ovom momentu ipak najvažnije pitanje šefa stručnog štaba", rekao je Ilić.

Nije prihvaćena ostavka Nenada Milovanovića?

"Ishitrene odluke nikada nisu bili maniri našega kluba. U potpunosti razumemo Milovanovića. I njemu je "pukao film", ali neću više da ponavljam iste stvari. U ostalom i UO će izdati saopštenje. Milovanović sigurno nije jedini krivac, nismo nezadovoljni njegovim radom. Uz sve nepravde koje smo doživeli, analiziraćemo šta to nedostaje u našem radu, jer Borac nikako ne zaslužuje mesto u donjem delu tabele. Sa takvom ocenom složio se i generalni sponzor Milenko Kostić. Milovanović ostaje šef stručnog štaba, a o produžetku saradnje dogovorićemo se po završetku jesenjeg dela prvenstva", rekao je sportski direktor Čačana.

Nenad Milovanović je obrazložio promenu odluke o ostavci i detalje razgovora sa finansijerom kluba Kostićem i sportskim direktorom Ilićem.

"Spreman sam da prihvatim svoj deo krivice. Emotivno i sportski sam vezan za Čačak i Borac i zaista mi teško padaju rezultatski neuspesi. Slažem se da mnogo toga treba promeniti po završetku jesenje sezone, jer Borac i sa ovim timom mora i može mnogo bolje. Detaljna analiza tek sledi. Očekujem da popravimo bodovni saldo u preostala tri kola, a u prolećnom delu prvenstva bez obzira na činjenicu da li ćemo nastaviti saradnju, Borac mora biti tamo gde mu je i mesto, u gornjoj polovini tabele", rekao je posle razgovora sa čelnim ljudima kluba Milovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve