Nova vest
Fudbal

Subota, 30.10.2010.

23:10

Ivanović: „Pokazali smo karakter“

Srpski reprezentativac Branislav Ivanović bio je strelac drugog i ujedno pobedonosnog gola za Čelsi na gostovanju Blekburnu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Posle trijumfa od 2:1, Ivanović je izjavio da je ekipa pokazala karakter i da je zato došla do vrlo važne pobede u desetom kolu Premijer lige.

„Bila je ovo teška utakmica jer smo prošle sezone na gostovanju Blekburnu igrali nerešeno, a ovoga puta smo gubili 1:0. Pokazali smo karakter, već u prvom poluvremenu smo izjednačili, što je važno u utakmici kakva je bila ova“, istakao je Ivanović.

Naravno, pokušali smo da ostanemo na visokom nivou, da damo ritam utakmici u drugom poluvremenu i srećni smo što smo došli do pobede jer je teško doći do sva tri boda na gostovanjima“, dodao je Ivanović.

Srpski fudbaler je istakao i da on i njegovi saigrači nisu gubili nadu uprkos vođstvu Blekburna.

Pokušali smo da ostanemo fokusirani, da ne izgubimo koncentraciju posle vođstva Blekburna. Svi smo dali sve od sebe da bismo se vratili i zaslužili smo pobedu“, naglasio je Ivanović.

Zanimljivo je da je menadžer Čelsija Karlo Anćeloti posle meča izjavio da je Ivanović trebalo da bude zamenjen pre nego što je postigao gol šest minuta pre kraja utakmice.

Svaki meč je priča za sebe i uvek moraš da budeš spreman. Srećan sam zbog gola, ali najvažnije je da smo ostali na pravom putu. Za mene je sezona tek počela, imamo još mnogo utakmica pred nama, moramo da ostanemo koncentrisani na svakoj utakmici i da nastavimo ovako, a sigurno je da će to biti teško“, rekao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve