Nova vest
Fudbal

Subota, 30.10.2010.

18:52

Stanojević zadovoljan igrom

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan nastupom svojih fudbalera u pobedi nad Jagodinom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Stanojević je dodao da je očekivao više navijača na stadionu.

"Zadovoljan sam igrom jer smo maksimalno kontrolisali meč od prvog minuta. Stvarali smo šansi, igrači su pokazali želju i zasluženo smo pobedili", rekao je Stanojević posle pobede od 3:0 u 10. kolu Superlige.

Prvi gol crno-belih postignut je iz situacije koja je mogla da bude ofsajd.

"Nisam video situaciju kod gola. Žao mi je ako je postignut iz ofsajda, ali do tada je trebalo da vodimo sa 3:0. Biće dve-tri izmene za Bragu. Nisam ljut ni na koga", rekao je Stanojević.

"Očekivao sam više navijača. Pobedili smo u derbiju, lideri smo u prvenstvu, igramo Ligu šampiona, igramo atraktivno. Mislim, hvala i ovima koji su došli i koji stalno dolaze, ali sam se nadao da će biti više gledalaca", rekao je Stanojević.

Trener Jagodine Milojko Gošić rekao je da je Partizan zasluženo pobedio, ali da njega najviše brine što je njegova ekipa primila dva gola u završnici.

"Partizan je zasluženo pobedio. Sva tri gola smo primili u drugom poluvremenu, očigledno je došlo do pada na fizičkom planu i na koncentraciji. Nisam video šta se desilo kod prvog gola, ali veći problem mi je što smo primili dva gola u završnici meča. Čeka nas veliki posao u nastavku prvenstva", rekao je Gošić.

Mladen Krstajić:

Miljković:

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve