Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.10.2010.

23:10

139. derbi u rukama policije

U Zajednici prvoligaša će organima reda prepustiti odluku da li će Zvezda i Partizan igrati 23. oktobra ili će utakmica biti odložena.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Posle divljanja u Đenovi, pitanje je kako će naša policija, Zajednica Superlige, Crvena zvezda i Partizan organizovati 139. "večiti derbi" koji je planiran za 23. oktobar na "Marakani".

“Svaki derbi za nas je meč visokog rizika i maksimalnog obezbeđenja, i tako ćemo se pripremati i za ovaj 139. Za nas se proceduralno ništa ne menja”, izjavio je gen. sekretar Zajednice Miodrag Janković.

“U četvrtak ćemo da pošaljemo dopis Ministarstvu policije Srbije u vezi s procenom bezbednosne situacije i preduzimanjem određenih koraka u organizaciji meča. Očekujemo da ćemo do ponedeljka imati kompletan plan za najvažniji duel u subotu”, dodao je Janković.

Termin odigravanja nije definisan, iako se pričalo o noćnoj utakmici.

“Policija će proceniti situaciju i ona će predočiti u kom će terminu najbolje moći da se organizuje derbi. I u načelu oni će odrediti da li će se derbi igrati kada i ostale utakmice, ili odložiti meč”, rekao je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve