Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.10.2010.

12:41

Škundrić: "Kazniti izgrednike"

Predsednik SD Crvena zvezda Petar Škundrić osudio je nerede koje je u Đenovi izavala grupa navijača iz Srbije.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

On je ocenio da je tako bačena senka na našu državu i sport.

"Svi vinovnici izgreda u Đenovi trebalo bi da ozbiljno odgovaraju", poručio je Škundrić u izjavi Tanjugu, uz ocenu da "takvo ponašanje nema veze sa sportom, niti sa lepom sportskom tradicijom".

Prema njegovim rečima, Crvena zvezda "nema nikakve veze" sa događajima na kvalifikacionoj utakmici za prvenstvo Evrope između fudbalskih reprezentacija Italije i Srbije.

"Tražiću da se ogradimo od svih oblika ponašanja koji imaju primesu netolerancije i sile", rekao je Škundrić i posebno osudio napad na golmana reprezentacije Srbije Vladimira Stojkovića.

"Svaki sportista ima pravo da odabere klub u kojem će nastaviti karijeru i niko nema pravo da ga zbog toga napada", smatra Škundrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve