Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.10.2010.

23:23

Adžić: "Amugu zna da igra"

Kamerunac Žan-Klod Amugu zna da igra fudbal, prve su ocene za mladog vezistu, pišu ’Novosti’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Amugu se predstavio na duelu B timova koji je Crvena zvezda dobila protiv Hajduka sa Liona sa 2:1.

Zvezda je taj meč dobila golovima Mijovića i Lazovića.

Mladi zadnji vezni, razbarušene kose, tehnički je potkovan, ima miran pas, dobro se kreće, ”čita igru”, solidan je u duelu i odradio je sve elemente koje zahteva njegova pozicija.

Međutim, za osamdesetak minuta, koliko je proveo na terenu, nismo videli brzo iznošenje lopte, promenu ritma, neki lucidan pas, mada teren na Lionu to i ne dozvoljava, s obzirom na to da je kratak i uzak.

Da li zbog toga što je imao samo jedan trening, i to sa jednim delom saigrača, ili zbog što boljeg utiska, Amugu nije previše rizikovao u igri.

Dosta pasova je odigrao ”ziheraški”, ali to nije umanjilo prvi pozitivan utisak, jer i da je čuda činio, Hajduk, bez potcenjivanja, nije rival za finalnu ocenu.

„Amugu zna da igra i to je sve što možemo da kažemo posle ove utakmice. Znali smo da ovo nije meč i teren gde možemo da vidimo od njega ono što očekujemo. Ostaje na probi još sigurno od sedam do deset dana, kako bismo ga dobro istestirali“, otkriva dalje planove sportski direktor Zvezde Ivan Adžić, koji je prve pozitivne utiske dobio i od trenera Aleksandra Kristića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve