Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.09.2010.

12:14

Stanković: „Hvala Antiću za sve“

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković zahvalio je bivšem selektoru Radomiru Antiću na svemu urađenom za vreme svog mandata.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Stanković je ujedno Antićevo vođenje nacionalnog tima opisao kao najlepši deo svoje reprezentativne karijere.

„Hvala Radomiru Antiću na svemu urađenom u prethodne dve godine. Mogao bih taj period da opišem i kao najlepši u dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri“, rekao je Stanković.

Antić je selektirao fenomenalnu grupu ljudi i igrača i izražavam zadovoljstvo što smo bili u prilici da zajedno radimo u nacionalnom timu. Ono što je postigao svakako se ne može zaboraviti. Imali smo mnogo lepih i uspešnih trenutaka, a kao kapiten mu se zahvaljujem na saradnji“, istakao je Stanković.

Novi selektor postao je Vladimir Petrović, koji je Stankoviću bio trener u Crvenoj zvezdi.

Petrovića zaista veoma dobro poznajem. On mi je bio trener u mlađim kategorijama Zvezde i uveo me u prvi tim. Pred svima nama u reprezentaciji je doba velikih iskušenja. Cilj je jasan, plasman na Evropsko prvenstvo 2012. godine. Posle svega, ostaje nam da se odmah koncentrišemo na rad, igru i rezultate“, naglasio je kapiten reprezentacije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve