Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.09.2010.

23:14

Savić debituje protiv Rada

U meč sa Šahtjorom na startu LŠ, “crno-beli“ će ući sa izmenjenim sastavom odbrane jer će zbog kartona pauzirati bek Ivan Stevanović i štoper Marko Jovanović.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Meč sa Hajdukom u subotu Aleksandar Stanojević iskoristio je da na levom beku isproba Aleksandra Miljkovića, dok će protiv Rada videti šta zna Stefan Savić.

Meč u Humskoj 1, koji su obeležili debiji Stojkovića i Kamare, makazice Klea koji čeka srpsko državljanstvo, počeli su Miljković i Stanković, a protiv Rada starter će biti Savić koji je sa reprezentacijom CG.

“Sa Miljkovićem sam jako zadovoljan, on je odigrao kako treba i tu nemam dilemu. Nalazi se na svom prirodnom mestu i ako se nešto ne promeni, igraće i protiv Rada i u Donjecku. Protiv Hajduka je Krstajić mogao da odigra na desnom štoperu, ali je bez rezona da ga žrtvujem na toj poziciji protiv Šahtjora, koji je sigurno kvalitetniji rival od nas. To neću da radim, Krstajić će igrati na svojoj poziciji u odbrani”, istakao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Vatreno krštenje na “Donbas areni” imaće Srefan Savić.

“Zato smo ga i doveli u Humsku jer cenimo njegov kvalitet desnog štopera. Šteta je što ću ga zbog obaveza prema reprezentaciji imati svega dva-tri dana na treninzima, ali ukoliko protiv Rada, gde će sigurno igrati, pokaže vrednosti, onda će igrati i protiv Šahtjora. Na kraju da ne bude zabune, da Stevanović i Jovanović imaju pravo nastupa igrali bi sigurno u Ukrajini”.

Poslednja red u sastavu Miljković, Savić, Krstajić, Lazevski trebalo bi istrči na “Donbas arenu” 15. septembra na premijeri ovosezonske Lige šampiona i bude poslednja linija ispred golmana Vladimira Stojkovića.

Uprkos tome što do starta LŠ naredne srede imaju još meč sa Radom u subotu, priča o Šahtjoru nije zabranjena tema.

“Nikome nije ni padalo na pamet da je zabrani, niti je to normalno. Pa, veliki deo onoga što pripremamo za duel sa Radom u neku ruku je povezano sa Šahtjorom”, iskren je Stanojević.

Svaka povreda dođe u nevreme, ali ova zadnje lože Marka Jovanovića, stigla je, kad se već dogodila, kad treba. Ne može da igra u Donjecku, pa će izostati i u meču sa Radom.

“Taman dosta vremena da se potpuno oporavim. Lečio sam povredu lože tokom priprema mlade selekcije za duel sa Hrvatskom, ali je i obnovio tokom susreta. Zato i nisam otputovao na Kipar. Lekari su preporučili pauzu od nekoliko dana”, rekao je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve