Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.08.2010.

14:45

Partizan predstavio Stefana Savića

Stefan Savić, dosadašnji igrač BSK iz Borče i A reprezentacije Crne Gore od nedelje u podne je novi član Partizana.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Savić je sa 'crno-belima' potpisao četvorogodišnji ugovor. Štoper visok 186cm rođen je 8. januara 1991. godine a u Partizanu će nositi dres sa brojem 15.

"Došao sam u najveći klub u zemlji i okruženju i mislim da je to idealna sredina za napredak. Nadam se da ću iskoristiti vreme u Partizanu da se usavršim," rekao je Savić na predstavljanju.

"Partizan ima pravu strategiju rada sa mladim igračima i mislim da sam napravio pun pogodak," odgovorio je Savić na pitanje kako je odlučio da sada dođe u Partizan i pored interesovanja Arsenala, Ajaksa i nekih drugih evropskih klubova.

Novinare na predstavljanju je interesovalo i da li je pregovarao sa Crvenom zvezdom.

"O tome ne znam ništa, ja lično nisam imao kontakte sa njima," kaže Savić.

Savić će od ponedeljka boraviti u Crnoj Gori, gde će sa reprezentacijom te zemlje igrati mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pre Savića Partizan je tokom leta angažovao golmane Ilića (Borac Čačak) i Stojkovića (Sporting Lisabon), igrače odbrane Kizita (Vojvodina), Stevanovića (Sošo), igrača sredine terena Smiljanića (Espanjol) i napadača Ilieva (Makabi Tel-Aviv).

Sa 'pozajmica' su vraćeni Živković, Miljković i Bogunović, a iz Teleoptika 'unapređeni' Aškovski, Ostojić, Nastasić i Šćepović.

U ponedeljak ili utorak biće predstavljen Mohamed 'Medo' Kamara, do nedelje fudbaler finskog šampiona Helsinkija, a očekuje se da poslednja akvizicija prvaka države i učesnika Lige šampiona bude još jedan napadač.

Prelazni rok traje do 31. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve