Nova vest
Fudbal

Petak, 27.08.2010.

23:11

BL: Kajzer slavio protiv Bajerna

U prvoj utakmici drugog kola nemačke Bundeslige povratnik u elitu Kajzerslautern pobedio je branioca titule minhenski Bajern sa 2:0 (2:0).

Izvor:

Autor:

Default images

Na prepunim tribinama svog "Fric Valter" stadiona domaćini su oba gola postigli u prvom poluvremenu, u razmaku od sto sekundi.

Ovo je bila prva pobeda Kajzerslauterna nad Bajernom posle 11 godina. Vodeći gol postigao je Ivo Ilčević u 35 minutu, a ubrzo je na 2:0 povisio Srđan Lakić.

Prv gol na meču postigao je Ilčević posle odličnog udarca sa 20 metara od gola Buta. Minut i po kasnije Lakić je iz kontre postigoa još jedan gol, a to su mu dozvolili svojim greškama defanzivci Bajerna, Lam i badštuber.

Mogli su fudbaleri Bajerna da prvi stignu do vođstva, ali su Tomas Miler i Ivica Olić propustili dobre prilike da savldajau golmana Kajzerslauterna Tobijasa Sipela.

Strelac prvog gola Ilčević dobio je crveni karton, posle drugog žutog u 92. minutu.

Domaćin je utakmicu završio sa igračem manje jer je Iličević dobio drugi žuti karton u 92. minutu. Ovo je druga pobeda Kajezerslauterna ove sezone, pošto je u prošlom kolu ekipa Marka Kunca savladala na gostovanju Keln.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve