Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.08.2010.

23:03

Kristić: „Pobeda u pravi čas“

Trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić zadovoljan je kako su se njegovi igrači izborili sa snažnim pritskom da se meč protiv Inđije dobije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Crveno-beli su u drugom kolu Jelen Superlige Srbije došli do prve pobede ove sezone na gostovanju Inđiji sa 1:0, dok su u prvom kolu igrali bez bodova u Smederevu.

„Postojao je snažan pritisak da se meč dobije, on je naravno nastao zbog rezultata na početku sezone i taj pritisak je nezgodan za igrače, ali i za sve u klubu“, istakao je Kristić.

Ipak, pobeda je došla u pravi čas. Mada, morali smo i mnogo bolje da odigramo. 30 minuta u prvom poluvremenu smo dobro odigrali, ali takav period mora da bude mnogo duži“, naglasio je je Kristić.

Strateg Zvezde je, takođe, zadovoljan kako se u ekipu uklopio najsvežiji novajlija Andrija Kaluđerović. „Ne bih izdvajao pojedince, ali sam zadovoljan kako se Andrija Kaluđerović uklopio i od njega tek očekujem da pokaže zašto je doveden“, rekao je Kristić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve