Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.08.2010.

18:24

Milner i zvanično u Sitiju

Dosadašnji fudbaler Aston Vile Džejms Milner potpisao je u sredu sa Mančester Sitijem petogodišnji ugovor.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Milner je postao član ‘građana’ za 26 miliona funti, dok je u suprotnom pravcu otišao Stiven Ajrlend, čija je vrednost procenjena na osam miliona funti.

Menadžer Sitija Roberto Manćini bio je oduševljen što je, posle višemesečnog truda, doveo prošlogodišnjeg najboljeg mladog igrača Premijer lige po izboru igrača.

Veoma sam srećan što je Džejms sa nama, svako zna da ga želimo već neko vreme. On je izvanredan vezni fudbaler, koji može da igra na nekoliko pozicija. Ovo je bitno za tim i radujem se što će igrati za nas. Imamo veoma jak sastav i ovo je bitno pojačanje za nas”, rekao je Manćini.

Džejms je već veoma dobar igrač, koji je dokazao da može da igra na najvišem nivou. Ali takođe on je veoma mlad i ima dobru ličnost. Mislim da može da napreduje i da postane veoma bitan igrač Mančester Sitija u budućem periodu”, dodao je menadžer Sitija.

Manćini se osvrnuo i na Ajrlendov odlazak u Aston Vilu.

Nadam se da će Stiviju ići dobro u Vili. On je takođe veoma dobar igrač i imao je bitnu ulogu u istoriji Sitija. Mislim da će mu prelazak u drugi klub prijati i da će dobro igrati za Aston Vilu”, zaključio je italijanski stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve