Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.08.2010.

17:50

Jakobs: "Veoma težak ispit"

Trener Anderlehta Arijel Jakobs ocenio je da klub iz Brisela očekuje veoma težak ispit u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u LŠ protiv Partizana u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Svesni smo da je na redu jedan od najvažnijih mečeva u sezoni za naš klub", naglasio je Jakobs i dodao da je u prvenstevnoj utakmici protiv Žerminal Beršota (4:0) video "pomak na bolje" u igri tima koji predvodi.

Iskusni 57. godišnji stručnjak smatra da su se fudbaleri "trgli" nakon veoma teškog pripremnog perioda i bledog starta sezone u nacionalnom šampionatu.

"Raduje me što sam im uoči i tokom susreta sa Žerminalom u pogledu video ljutnju koja ih je motivisala da na terenu pruže maksimum i zabeleže ubedljivu pobedu", rekao je Jakobs, koji se na klupi aktuelnog prvaka Belgije nalazi već tri godine.

Po svemu sudeći, u sutrašnjem okršaju sa "crno-belima" on neće moći da računa na napadača Toma de Sutera, kome predstoji duga pauza zbog povrede članka, kao i na veznog fudbalera Lukasa Biliju, a jedan od najboljih igrača ekipe Džonatan Ležer nije ni doputovao u Beograd.

Dobra vest za Jakobsa je oporavak reprezentativca Češke Jana Polaka, koji će se gotovo sigurno naći u startnoj postavi protiv Partizana. Polak je zbog povrede ligamenata propustio veći deo prošle sezone.

Utakmica Partizan - Anderleht igra se u sredu od 20.45 časova na stadionu Partizana, a revanš susret na programu je 24. avgusta u prestonici Belgije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve