Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.08.2010.

21:43

Status Antića još uvek neizvestan

Konačan rasplet po pitanju statusa Radomira Antića u reprezentaciji Srbije biće poznat verovatno u utorak.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor Srbije i predsednik saveza Tomislav Karadžić održali su u ponedeljak sastanak, koji je završen bez konkretnog dogovora.

Sastanak će, kako saznajamo, biti nastavljen u utorak kada bi trebala da bude razrešena dilema da li Antić ostaje selektor Srbije ili se uguvor raskida.

Tomislav Karadžić ponuedio je Antiću smanjenje plate, odnosno povratak na prvobitni ugovor prema kome je Antić zarađivao 35 a ne 100 hiljada evra mesečno. Prema nekim navodima selektor je postavio platu od 65 hiljada evra kao ’donju granicu’, a ključ bi mogli da budu veliki bonusi ukoliko se reprezentacija Srbije plasira na EP 2012. godine. Tada bi Antić zajedno sa bonusima došao na skoro istu platu koju ima trenutno.

Druga sporna stvar je činjenica da Antić zbog suspenzije neće moći da vodi reprezentaciju na prve četiri utakmice kvalifikacija. Što se toga tiče za sada još nema dogovora. Savez navodno želi da Antićeva zamena u tim mečevima bude Radovan Ćurčić, a Antić bi bivšeg trenera Zvezde Aleksandra Jankovića koji mu je prvi skaut.

Vremena za dogovor je sve manje pošto kvalifikacije za EP počinju već za 18 dana, a reprezentacija se okuplja već 30. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve