Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.08.2010.

12:41

Anderleht ostao bez Toma De Sutera

Anderleht je doživeo još jedan udarac pred kvalifikacione mečeve Lige Šampiona sa Partizanom, pošto je ostao i bez centarfora Toma De Sutera.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

De Suter će zbog povrede članka pauzirati najmanje mesec dana, tako da je to drugi bitan igrač posle Lukasa Bilje koji neće moći da igra protiv Partizana.

De Suter je ušao u igru umesto Lukakua na utakmici sa Žerminal Beršotom i upisao se u strelce, ali je ubrzo zatim morao da izađe iz igre zbog povrede članka.

Pokušao sam volej ali mi je kopačka zapela za teren. Odmah sam znao da je ozbiljna povreda u pitanju. Stvarno je šteta pošto sam se tek oporavio od povrede kolena, ali se u svakom slučaju nadam brzom oporavku”, rekao je De Suter.

U klubu nisu optimistični po pitanju brzog povratka 25-godišnjeg napadača, pošto se procenjuje da će belgijski reprezentativac verovatno pauzirati par meseci.

Prethodno se i vezni igrač, Argentinac Lukas Bilja, povredio početkom meseca i njegov povratak na teren se očekuje tek krajem avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve