Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.08.2010.

22:43

Džajić: „Samo napred do cilja“

Legendarni igrač i bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić podržao je upravu i tim crveno-belih i rekao da ne vidi razlog za paniku.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Zvezda je u kvalifikacijama za Ligu Evrope eliminisana od Slovana iz Bratislave, a sezonu je započela remijem u Smederevu, pa je tenzija u klubu značajno povećana.

„Prvo, ne vidim razlog za toliku tenziju i kritike tih razmera, jer tek je odigrana jedna utakmica šampionata, a Zvezda za naše uslove ima tim koji može da bude šampion“, rekao je Džajić za „Večernje novosti“.

Drugo, priče o nekakvim smenama u klubu, a inicirane sa strane, ne bi trebalo da dotiču rukovodstvo jer ono mora samo da nastavi ovom stazom kojom je krenulo. Puno pozitivnih stvari su napravili, stabilizovali su klub na svim nivoima, doveli i sponzore i zato ih treba podržati da istraju“, dodao je Džajić.

Bivši prvi čovek Zvezde žali što je dvomeč sa Slovanom odigran pre nekoliko nedelja i tvrdi da se danas igra prvi meč da bi Zvezda prošla dalje.

Ne treba sad padati u nesvest, u neku apatiju i letargiju, razmišljati negativno. Moraju da misle pozitivno, da nastave još više da rade i da unutar svog okruženja nađu najbolja rešenja. Opozicija koja likuje za svaki neuspeh uvek postoji, bilo je ranije, biće i u budućnosti“, istakao je Džajić.

Posle neuspeha protiv Slovana navijači su tražili i dobili ostavku trenera Ratka Dostanića, a sada je na red došao sportski direktor Ivan Adžić.

Zvezdina publika uvek želi više i bolje. Plaćaju ulaznice i mogu da iznesu svoje mišljenje, jer kad zdušno podržavaju onda mogu i da kritikuju. Ali, na odluke uprave kluba niko sa strane niti može, niti sme da ima bilo kakav uticaj. Neću da se bavim kadrovskom politikom i mudrujem sa strane, jer verujem u ovu upravu, u ono što su započeli. Oni moraju da veruju u sebe i ono što rade i da guraju samo napred jer mogu do cilja“, naglasio je Džajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve