Nova vest
Fudbal

Petak, 13.08.2010.

18:39

U21: Dujković podneo ostavku

Kao što je i najavio, Ratomir Dujković podneo je u petak Izvršnom odboru FSS-a ostavku na mesto selektora mlade reprezentacije (U21).

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Dujković je u šest mečeva kvalifikacija za EP 2011 zabeležio po tri pobede i poraza, i dva meča pre kraja ostao bez šansu za plasman.

Kao potencijalni kandidati da ga zamene u finišu kvalifikacija spominju se njegovi pomoćnici Srđan Vasiljević, treneru BSK iz Borče, i Tomislav Sivić.

"Velikа je fudbаlskа štetа što jednа generаcijа neće učestvovаti nа zаvršnom turniru Evropskog prvenstvа. Gospodin Dujković kаo morаlаn čovek rezultаtski neuspeh doživeo je kаo odgovornost, podneo ostаvku koju je Izvršni odbor prihvаtio. Odlučeno je dа Stručni odbor do utorkа predloži kаndidаtа koji će voditi U21 selekciju u poslednje dve kvаlifikаcione utаkmice, protiv Hrvаtske i Kiprа, а potom ćemo trаžiti rešenje zа sledeći kvаlifikаcioni ciklus", rekаo je predsednik FSS Tomislav Kаrаdžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve